Survey/Enkät

Den här enkäten har som syfte att undersöka samiska språk och samisk kultur i digitala miljöer. Undersökningen är en del av ett projekt om användning av internet för språk- och kulturrevitalisering.

Studien inriktar sig på samiska medier på internet och samiskt producerade eller co-producerade hemsidor och sajter. Jag är intresserad av ditt användande av sådana digitala miljöer som brukare och ev. som skapare.

Enkäten består av ca 25 kortare frågor. Enkäten är anonym. Resultaten kommer att analyseras och göras tillgängliga via publikationer samt här på bloggen. Notera att frågorna om ålder, kön och bosättningslän är viktiga för att kunna tolka svaren men har inte för syfte att identifiera den som svarar!

I slutet av enkäten kommer du att bli tillfrågad i fall du är intresserad av att intervjuas inom ramen för projektet. Det handlar om ytterligare frågor kring samma tema, kanske mer specifikt om hur Du använder och uppfattar det som skapas på nätet. Skriv in dina uppgifter om du är intresserad av att delta – lämna blankt om du vill vara anonym.

Enkäten är nu stängd.

Du är välkommen att kontakta mig om du har några frågor om projektet och enkäten, nedan eller per e-post coppelie.cocq@humlab.umu.se.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: